Je eigen Grej maken

  5 april 2023

 20 plekken vrij

Wat is nu precies een goede grej? En hoe maak je materiaal dat geschikt is om te delen en waarmee je collega’s goed uit de voeten kunnen? Hier vind je Micaels criteria.

Hoe vertel je een Grej

  5 april 2023

 19 plekken vrij

Grej of the day is de populaire Zweedse methode om interessante kennis zodanig over te brengen dat leerlingen Wow! zeggen. Je geeft de leerlingen een raadsel en de volgende dag vertel je in een kor…

Terugkombijeenkomst Sociale Veiligheid

 Nog niet bekend

 19 juni 2023

 16 plekken vrij

Heb jij in de afgelopen jaren de cursus Sociale Veiligheid gevolgd? Ook dit jaar is het weer mogelijk om je aan te melden voor de terugkombijeenkomst Sociale Veiligheid. 

Extr…

Concentratie en Snellezen

 11 plekken vrij

Zoveel informatie, zo weinig tijd... We worden overspoeld met informatie. We leiden ook massaal aan ‘infobesitas’. We nemen meer informatie op dan we kunnen verwerken.
De juiste s…

Formatief evalueren

 OBS Westerschool, Hoofdweg 77 in Bellingwolde

 23 maart 2023

 11 plekken vrij

Meer eigenaarschap, betere prestaties en een hogere kwaliteit van motivatie van je leerlingen. Welke leerkracht wil dat nou niet? Door formatief evalueren te integreren in je dagelijks didactisch h…

Heeft u nog vragen? Vraag onze trainingsadviseur.

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.