Woordenschat stimuleren bij NT2-leerlingen
Leerjaar: 2023-2024
Ondervoorbehoud

MS Teams

21 maart 2024
120 minuten

88 plekken vrij

NT2-leerlingen beginnen later dan hun leeftijdsgenoten met het leren van de Nederlandse taal. Ze moeten de achterstand zo snel mogelijk inhalen voor aansluiting met hun leeftijdsgenoten, maar ook om zo optimaal mogelijk deel te kunnen nemen aan het onderwijs. Hoe stimuleer je de woordenschatontwikkeling zo effectief mogelijk vinnen de groep door het geven van taalsteun?  

Inschrijven training

Helaas heeft deze cursus geen plekken meer beschikbaar.

Over De Cursus

Na het volgen van deze webinar

  • Heb je zicht op het soort woordenschatachterstand die NT2-leerlingen hebben
  • Weet je wat dit betekent voor de keuzes die je kan maken in het intensiveren van het taalaanbod
  • Weet je hoe je taalsteun inzet om woordenschat te stimuleren

De webinar geeft je inzicht in de mogelijkheden om je eigen woordenschatonderwijs te versterken voor de NT2-leerlingen bij jou in de groep .

De webinar wordt gegeven op 21 maart 2024 van 15.30 uur tot 17.30 uur. 

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.