Inschrijven voor Woordenschat stimuleren bij NT2-leerlingen

 21 maart 2024

NT2-leerlingen beginnen later dan hun leeftijdsgenoten met het leren van de Nederlandse taal. Ze moeten de achterstand zo snel mogelijk inhalen voor aansluiting met hun leeftijdsgenoten, maar ook om zo optimaal mogelijk deel te kunnen nemen aan het onderwijs. Hoe stimuleer je de woordenschatontwikkeling zo effectief mogelijk vinnen de groep door het geven van taalsteun?  


Uw Gegevens

Werkzaam bij SOOOG?

Factuur Gegevens

Niet vereist als u werkt binnen SOOOG.

Meerdere deelnemers inschrijven?

Algemene voorwaarden

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.