Fouten maken moed
Leerjaar: 2023-2024
Ondervoorbehoud

De Stuwe, Winschoten

83 plekken vrij

Spreker Remko van der Drift geeft energieke lezingen en trainingen en schreef de boeken Fouten maken moed en Proberen lukt altijd.

Remko inspireert mensen om vriendelijk en begripvol te zijn voor de tekortkomingen van zichzelf en anderen. Zodat we kunnen leven in een faalkundige samenleving, waarin we imperfecties aanvaarden en daar open over mogen zijn. Waarin we fouten en falen benutten voor een mooiere wereld. Met meer ruimte om te leren, te genieten, vernieuwen en compassie.

Inschrijven training

Helaas heeft deze cursus geen plekken meer beschikbaar.

Over De Cursus

Is falen leuk? Nee natuurlijk niet! Failure sucks but it instructs. Dat weten we eigenlijk allemaal al. ‘Van fouten kun je leren’ is voor de meesten van ons vanaf onze jeugd ingegoten.

Maar durf je op je bek te gaan in je leven? Vind je jezelf faalkundig? Of wil je stiekem toch altijd 100% bovengemiddeld presteren en raak je daar dan weer gestresst van? Dan ben je wellicht niet zo faalkundig als je denkt.

Faalkunde is het vermogen om moedig met fouten om te gaan. Het kunnen verwelkomen van iets wat meestal niet welkom is. Het helpt je je volledige potentieel te benutten en meer ontkrampt in je leven te staan. Durven falen om van te leren vereist een open en nieuwsgierige houding. Kwetsbaar met een geloof in ontwikkelbaarheid.

Zet de volgende stap tijdens de Masterclass Faalkunde! Beleef het in een sprankelende, actieve, grappige en bovenal leerzame sessie. Met heldere theorie, leuke filmpjes, faalfitness en concrete reflecties.

 

 

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.