Op ontdekkingsreis in de wereld van verschil (DISC gedragsprofiel)
Ondervoorbehoud

50 plekken vrij

Loop je in je werk steeds tegen dezelfde zaken aan? Heb je een allergie voor een bepaalde collega, leerling of ouder en vraag je jezelf af hoe dat komt? Dan is een coaching sessie met behulp van Maps Tell een echte eye opener.

Over De Cursus

Na het invullen van een korte vragenlijst wordt jouw DISC gedragsprofiel letterlijk in kaart gebracht. De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën op de PersonalMap tonen in één oogopslag jouw gedragsstijl, valkuilen en hoe anderen dit ervaren. Een mooi alternatief voor een saai, dik rapport.

Met jouw persoonlijke landkaart krijg je:

  • Specifiek inzicht in je gedragsstijl
  • Inzicht in hoe anderen jou zien
  • Leer je wat je valkuilen zijn en hoe daar mee om te gaan
  • Inzicht in je zelfbeeld
  • Inzicht in het gedrag van anderen

Met deze kaart gaan we tijdens de gesprekken aan de slag en wordt "het struikelblok" omgezet in begrip en krijg je handvaten om te sturen op gedrag.

Lesduur: 3 individuele gesprekken.

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.