Met sprongen vooruit 3/4 Vervolg
Ondervoorbehoud

OBS de Waterlelie, Albert Verweijstraat 1 in Winschoten

7 februari 2023
150 minuten

25 plekken vrij

 In de vervolgcursus groep 3/4 van vier bijeenkomsten verdiept u zich in het omgaan met contexten en u maakt een didactische kaart. 

U krijgt voor zowel binnen als buiten extra activiteiten om het oefenen van de basisonderdelen aantrekkelijk te houden. Ook komt de leerlijn van het vermenigvuldigen en delen aan de orde, geïllustreerd door middel van oefeningen en spellen die u direct de volgende dag kunt inzetten.

Over De Cursus

In de derde bijeenkomst komt de leerlijn leren klokkijken aan de orde. De leerlijn wordt aan de hand van lessen en spellen verduidelijkt. Tijdens een meewerkpracticum ervaart u hoe leerlingen via klokleggen, kloklopen en kloklezen op een speelse, effectieve manier leren klokkijken, zowel op een wijzerplaat- als viercijferige positieklok. Het eigen lichaam en het laten maken van eigen producties spelen daarbij een belangrijke rol.

In de vierde bijeenkomst gaat u verder aan de slag met Meten en Meetkunde. Dat is de nieuwe bijeenkomst en hiermee heeft u een volledig doeldekkend programma. 

U kunt de vervolgcursus alleen volgen als u de basiscursus groep 3/4 heeft gevolgd.

Lesduur: 4 bijeenkomsten van 2,5 uur.

Overige data

Deze cursus vindt plaats over meerdere datums, u kunt enkel komen wanneer u ook op de start datum bent geweest.

Datum: 14 maart 2023 15:30

Sessie duur: 150 minuten

Datum: 9 mei 2023 15:30

Sessie duur: 150 minuten

Datum: 13 juni 2023 15:30

Sessie duur: 150 minuten

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.