Inschrijven voor Verdieping taal voor onderwijsassistenten

Onderwijsassistenten voeren allerlei activiteiten uit die bijdragen aan een betere ontwikkeling van kinderen. Je begeleidt hiervoor onder verantwoordelijkheid van de leerkracht individuele of kleine groepjes leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte. Bijvoorbeeld bij rekenen of taal. Wil je leren hoe je zelf (groepjes) kinderen op het gebied van rekenen en/of taal extra kunt ondersteunen? En wil je ook de begeleidings-of instructiemomenten kunnen vormgeven? Dan is deze online training echt wat voor jou. 


Uw Gegevens

Werkzaam bij SOOOG?

Factuur Gegevens

Niet vereist als u werkt binnen SOOOG.

Meerdere deelnemers inschrijven?

Algemene voorwaarden

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.