Benut talent: versterk de executieve functies van uw leerlingen

De Vlonder, Wedderhöfte 10, Wedde

10 juni 2020

€ 85,00

17 plekken vrij

Niets is zo frustrerend als te moeten zien dat een veelbelovende leerling worstelt met de dagelijkse taken. Uit onderzoek blijkt dat de kinderen die slim maar ongefocust zijn, gewoonweg niet over bepaalde executieve functies beschikken: de basisvaardigheden die je nodig hebt om taken uit te kunnen voeren. 

Inschrijven training 

Over De Cursus

 Niets is zo frustrerend als te moeten zien dat een veelbelovende leerling worstelt met de dagelijkse taken. Uit onderzoek blijkt dat de kinderen die slim maar ongefocust zijn, gewoonweg niet over bepaalde executieve functies beschikken: de basisvaardigheden die je nodig hebt om taken uit te kunnen voeren. In deze masterclass leer je:

  • het belang van executieve functies inzien
  • sterke en zwakke punten bij leerlingen herkennen
  • tips om dagelijks routines te oefenen
  • strategieën waarmee uw leerlingen beter met andere kinderen om kunnen gaan
  • hoe u kinderen helpt om zich minder angstig en meer zelfverzekerd te voelen

 De workshop wordt gegeven op 10 juni 2020 van 14.00 uur tot 16.30 uur bij OBS de Vlonder te Wedde.

Duur workshop 5 uur waarvan 1,5 uur zelfstudie
Voor wie Leerkrachten, IB-er
Meer informatie via Wizz scholing

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.