Werken met leerling in beeld
Leerjaar: 2022 - 2023
Ondervoorbehoud

De Stuwe, Grintweg 70 in Winschoten

7 december 2022
210 minuten

Leerling in beeld aangeschaft en dan?

Met de workshop \'Werken met leerling in beeld\' leer je in een halve dag om Leerling in beeld op de juiste wijze in te zetten. 

Inschrijven training

Helaas heeft deze cursus geen plekken meer beschikbaar.

Over De Cursus

In het eerste deel van de training nemen we je mee in de visie achter Leerling in beeld en maak je kennis met alle intressante vernieuwingen van het complete volgsysteem. We gaan in op het digitaal adaptief toetsen, de voorwaarden voor een betrouwbare afname/noodzakelijke afnamecondities en op de inhoud en werking van Leerling in beeld in het Cito platform, Na de workshop kun je Leerling in beeld op de juiste manier inzetten en weet je precies hoe alles werkt: van het inplannen van de toetsen tot aan het analyseren van de resultaten.

De workshop is op 7 december van 13.30 uur tot 17.00 uur.
Locatie van de workshop is de Stuwe, Grintweg 70 in Winschoten


Je kunt je ook aanmelden voor het tweede deel: Haal meer uit leerling in beeld.

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.