Basistraining Ipad
Leerjaar: 2022 - 2023

Obds Theo Thijssen, Boven Pekela

2 november 2022
135 minuten

23 plekken vrij

In deze workshop leer je een aantal basisvaardigheden voor het gebruik van de Ipad, zoals; de uitspreekfunctie, foto\'s bewerken en het toepassen van annotatie.
Je gaat hier zelf mee oefenen en er zal besproken worden hoe je dit kunt toepassen in je lessen.

Inschrijven training

Helaas heeft deze cursus geen plekken meer beschikbaar.

Over De Cursus

Voorafgaande aan de training ontvang je een mail van de trainer om te inventariseren waaruit jouw behoefte bestaat inzake scholing, zodat de trainer zich hier zoveel als mogelijk op kan richten in de training.

Deze training zal worden gegeven door een Apple Learning Specialist die naast trainer ook leerkracht is. Een eigen Ipad is nodig voor participatie aan deze training.

Lesduur: 1 bijeenkomst van 2,5 uur
De workshop wordt gegeven op 2 november van 15.00 uur tot 17.15 uur.
Locatie van de workshop is odbs Theo Thijssen in Boven Pekela
Workshop via Central Point

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.