Verdiepingsworkshop Microsoft 365
Leerjaar: 2021-2022
Ondervoorbehoud

30 maart 2022
120 minuten

14 plekken vrij

In deze dieptetraining gaan we verder met de onderdelen die Microsoft nog meer te bieden heeft. Indien gewenst kunnen we hier ook de vertaalslag maken richting het primaire proces (in de klas), mocht u Office 365 ook voor en/of met de leerlingen gaan gebruiken. We kijken naar de mogelijkheden van Forms en Sway, online samenwerken met Teams, OneNote (Class Notebook) en de nieuwste Microsoft Classroom functies. Wanneer u (nog) niet werkt met leerlingen i.c.m. Office 365 vervangen we onderdelen en stemmen we samen af welke onderdelen we er in de plaats van aan bod laten komen.

 
Inschrijven training

Helaas heeft deze cursus geen plekken meer beschikbaar.

Over De Cursus

 Inhoud van de workshop:

  • Werken met collega\\\'s in Microsoft 365 via Teams
  • Werken met leerlingen in Microsoft 365 via Teams (lesmateriaal en opdrachten)
  • Formulieren of toetsen maken met Microsoft Forms
  • Presenteren met Sway
  • In overleg zijn andere onderdelen altijd bespreekbaar

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.