Hoe vertel je een Grej
Leerjaar: 2022 - 2023
Ondervoorbehoud

5 april 2023
90 minuten

19 plekken vrij

Grej of the day is de populaire Zweedse methode om interessante kennis zodanig over te brengen dat leerlingen Wow! zeggen. Je geeft de leerlingen een raadsel en de volgende dag vertel je in een korte microles over het onderwerp. De leerlingen gaan naar huis met een enthousiast verhaal, in plaats van ‘niks bijzonders’ geleerd te hebben op school.

 

Inschrijven training

Helaas heeft deze cursus geen plekken meer beschikbaar.

Over De Cursus

Iedereen kan ermee werken, het past in elk lesprogramma en het is vooral leuk! Je kunt het elke dag doen, of een paar keer per week. Het is geschikt voor alle types onderwijs.

Tijdens deze workshop leer je hoe je een Grej goed kunt vertellen aan de leerlingen. 

De workshop wordt gegeven op 5 april van 14.45 uur tot 16.15 uur.
Locatie van de workshop is nog niet bekend. 

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.