Coach module 3: Allround coach
Leerjaar: 2020 - 2021
Ondervoorbehoud

25 plekken vrij

In deze training wordt u opgeleid tot breed inzetbare coach. De training bouwt voort op de eerste twee modules, maar zet meer in op confrontatie met behoud van relatie.

De werkwijze is vergelijkbaar met die van de eerdere twee opleidingen voor Interne coach. U leert coachen op competenties en werkt daarbij resultaatgericht. Alle vaardigheden die daarvoor nodig zijn komen opnieuw aan bod, aangevuld met nieuwe, zoals conflicthantering. Onderdeel in deze training is de persoonlijke ontwikkeling van de coach. Een ware uitdaging die tot stand komt door systematische reflectie, feedbackrondes en het werken aan de eigen competentieontwikkeling. In een van de bijeenkomsten wordt de competentieontwikkeling van de coach getoetst in een setting met een actrice.

Inschrijven training 

Over De Cursus

In deze training wordt u opgeleid tot breed inzetbare coach. De training bouwt voort op de eerste twee modules, maar zet meer in op confrontatie met behoud van relatie. 

De werkwijze is vergelijkbaar met die van de eerdere twee opleidingen voor Interne coach. U leert coachen op competenties en werkt daarbij resultaatgericht. Alle vaardigheden die daarvoor nodig zijn komen opnieuw aan bod, aangevuld met nieuwe, zoals conflicthantering. Onderdeel in deze training is de persoonlijke ontwikkeling van de coach. Een ware uitdaging die tot stand komt door systematische reflectie, feedbackrondes en het werken aan de eigen competentieontwikkeling. In een van de bijeenkomsten wordt de competentieontwikkeling van de coach getoetst in een setting met een actrice. Wat steek ik ervan op?

Na het volgen van de training:

  • Heeft u kennis en vaardigheden verworven om een professional te worden
  • Weet u welke interventies t moet plegen en op welk moment
  • Kunt u ook coachen bij conflicten
  • Komt u sneller tot de essentie
  • Werkt u minder vanuit modellen, meer vanuit de onbewuste aansturing
  • Werkt u krachtiger vanuit uw eigen authenticiteit
  • Weet u waar de grenzen van het werk van een coach liggen

Wij gaan ervan uit dat u het boek ‘Het geheim van een goede coach’ bezit en op de hoogte bent van de inhoud. Is dat niet het geval? Bestel het boek en lees de inhoud voor de start van deze module.

 

Duur opleiding 5 dagen
Voor wie Coaches en leerkrachten die module 2 hebben gevolgd
Meer informatie via CPS

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.