Coach module 2: Verdieping
Leerjaar: 2020 - 2021
Ondervoorbehoud

€ 1.999,00

24 plekken vrij

Deze training is een verdieping van de ‘Coach module 1: Basisvaardigheden voor coaches’. De opzet is gelijk, de vaardigheden worden in oefensituaties verder aangescherpt. U verlegt met deze training uw grenzen, leert gerichter coachen en reflecteert op uw eigen 

Inschrijven training 

Over De Cursus

Deze training is een verdieping van de ‘Coach module 1: Basisvaardigheden voor coaches’. De opzet is gelijk, de vaardigheden worden in oefensituaties verder aangescherpt. U verlegt met deze training uw grenzen, leert gerichter coachen en reflecteert op uw eigen ervaring. De volgende thema’s komen aan bod:

  • De vijf verschillende rollen van de docent analyseren en de daarbij horende competenties. Hierdoor bent u beter in staat om te diagnosticeren, waardoor de begeleiding effectiever wordt
  • Bepalen wat nodig is om iemand met belemmerende overtuigingen in beweging te krijgen
  • Coachen op overtuigingen en onder de waterlijn
  • Een duidelijke visie ontwikkelen op coachen en begeleidingsmodellen voor scholen
  • Grip krijgen op de structuur en interventies van een coachgesprek

Wat steek ik ervan op?
Na het volgen van de training:

  • Kunt u gerichter diagnosticeren met behulp van het diagnose-instrument
  • Kunt u gerichter coachen doordat u meer grip heeft op de gespreksstructuur
  • Kunt u de juiste interventies plegen en gericht adviseren
  • Heeft u geleerd om uw eigen grenzen bewust te hanteren, zonder er tegen aan te lopen

In de training krijgt u directe feedback. Hierdoor krijgt u inzicht in uw vorderingen en wordt u zich bewust van uw eigen coachingsstijl en identiteit. Tijdens één van de bijeenkomsten brengt u het geleerde in praktijk door oefeningen met een actrice. 

 

Duur opleiding 5 dagen
Voor wie Ervaren leerkrachten, leerkrachtbegeleiders of leerkrachten die module 1 hebben gevolgd
Meer informatie via CPS

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.