Leren leren, is dat te leren?
Leerjaar: 2021 - 2022
Ondervoorbehoud

9 februari 2022
90 minuten

48 plekken vrij

Weet u het nog?  Hoe u het voor elkaar kreeg om het huiswerk gedaan te krijgen en te leren voor een toets? De meesten van ons ontdekken het door schade en schande. Met onze kinderen/leerlingen is dit veelal niet anders. Maar dit kan slimmer. Als je maar weet hoe. In deze afwisselende lezing  krijgt u een korte gebruiksaanwijzing van het brein. Hoe zorg je ervoor dat je ‘breinvriendelijk’ leert en de ongekende capaciteit van je  brein benut. Leren gaat gemakkelijker en met meer resultaat!

Inschrijven training 

Over De Cursus

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.