Heelhuids het schooljaar door
Leerjaar: 2021 - 2022

De Stuwe, Winschoten

29 september 2021
60 minuten

16 plekken vrij

Zelf bakte ik er maar weinig van door de klas. Terwijl mijn leerlingen met lijmpotjes voetbalden verzoop ik in mijn administratie; binnen twee jaar hield ik het onderwijs voor gezien. Maar sindsdien heb ik honderden leraren gesproken over de vraag hoe zijn wél het hoof boven water houden. Tijdens de lezing vertel ik daarom niet alleen over mijn eigen onderwijservaringen. 

Over De Cursus

Zelf bakte ik er maar weinig van door de klas. Terwijl mijn leerlingen met lijmpotjes voetbalden verzoop ik in mijn administratie; binnen twee jaar hield ik het onderwijs voor gezien. Maar sindsdien heb ik honderden leraren gesproken over de vraag hoe zijn wél het hoof boven water houden. Tijdens de lezing vertel ik daarom niet alleen over mijn eigen onderwijservaringen. Ik deel ook verhalen en tips van een heleboel andere juffen en meesters die – ondanks de soms enorme werkdruk – nog altijd met ontzettend veel plezier én energie lesgeven. Wat is hun geheim? Uiteraard komen er ondertussen een heleboel kinderlogicaplaatjes langs, en sta ik stil bij mijn nieuwe boek ‘Schoolpleinmoeders’. Wat van hen valt natuurlijk ook van alles op te steken!

 

Locatie:

De Stuwe

Grintweg 70

9675 HL Winschoten

 

Duur lezing      Ongeveer 1 uur
Voor wie Alle medewerkers
Lezing via Mark van der Werf

 

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.