Inschrijven voor Spel stimuleren en begeleiden

 10 februari 2020

“En toen was ik de verkoper en toen ging jij…”. Voor jonge kinderen is spelen de basis van het leren. Door het spelen krijgen ze grip op de wereld. Informatie uit de directe leefwereld komt terug in het handelen en de taal van de kinderen. Daarmee is spel voor het onderwijs een bijzonder activiteit, zowel in groep 1 en 2 als in groep 3.


Uw Gegevens

Werkzaam bij SOOOG?

Factuur Gegevens

Niet vereist als u werkt binnen SOOOG.

Meerdere deelnemers inschrijven?

Algemene voorwaarden

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.