Met sprongen vooruit voor groep 3 en 4 vervolg

obs De Waterlelie, A. Verweystraat, Winschoten

18 maart 2020

€ 425,00

17 plekken vrij

In de vervolgcursus groep 3&4 van drie bijeenkomsten komt de leerlijn van het vermenigvuldigen en delen aan de orde, geïllustreerd aan de hand van oefeningen en spellen die u direct de volgende dag kunt inzetten. 

Inschrijven training 

Over De Cursus

In de vervolgcursus groep 3&4 van drie bijeenkomsten komt de leerlijn van het vermenigvuldigen en delen aan de orde, geïllustreerd aan de hand van oefeningen en spellen die u direct de volgende dag kunt inzetten. U verdiept zich in het omgaan met contexten, u maakt een didactische kaart en u krijgt extra activiteiten om het oefenen van de basisonderdelen aantrekkelijk te houden.

U kunt de vervolgcursus alleen volgen als u eerder cursus groep 3&4 heeft gevolgd.


De cursus wordt gegeven op:
18 maart 2020
15 april 2020
20 mei 2020 

De trainingen starten om 14.30 uur en duren tot 17.00 uur. 

 

Duur cursus 3 bijeenkomsten van 2,5 uur
Voor wie Leerkrachten groep 3 en 4
Meer informatie via Menne Instituut

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.