Met sprongen vooruit voor groep 1 en 2 vervolg
Leerjaar: 2019 - 2020
Ondervoorbehoud

€ 425,00

24 plekken vrij

In de vervolgcursus komen nieuwe activiteiten aan de orde waarbij speciale aandacht is voor de juiste rekeninterventies

Inschrijven training 

Over De Cursus

In de vervolgcursus komen nieuwe activiteiten aan de orde waarbij speciale aandacht is voor de juiste rekeninterventies. Verder leert u tijdens deze cursus doelgerichte rekenactiviteiten te plannen, rekengesprekken te voeren (met een interventiekaart waarmee verbreding en verdieping in het rekenen aangebracht kan worden) en rekenhoeken in te richten. Naast de bestaande activiteiten worden diverse nieuwe spellen, activiteiten (ook voor buiten!) en prentenboeken aangeboden. Ook maakt u kennis met nieuwe rekenmaterialen die direct inzetbaar zijn in de klas. Kortom, u blijft enthousiast!

U kunt zich alleen inschrijven voor de vervolgcursus als u de basiscursus heeft gevolgd.

 

Duur cursus 3 bijeenkomsten van 2,5 uur
Voor wie Leerkrachten groep 1 en 2 
Meer informatie via Menne Instituut

 

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.