Inschrijven voor Groepsgeluk

Neem voor meer informatie contact met ons op via academie@sooog.nl
Zodat wij jouw aanmelding kunnen bespreken. 

Als leerkracht heb je niet alleen met de leerlingen en de directie te maken maar neem je ook je eigen stuk mee in de klas. Soms tref je leerlingen die je prikkelen om naar stukken van jezelf te kijken. Net zoals jij bepaalde dingen voor hen kunt spiegelen. Deze processen werken onbewust en belemmeren ons om de leerkracht te zijn, die werkelijk willen zijn. Wanneer je dit onbewuste zichtbaar maakt met de materialen van GroepsGeluk, krijg je zicht en grip op je eigen rol en de dynamiek die er speelt in de groep.


Uw Gegevens

Werkzaam bij SOOOG?

Factuur Gegevens

Niet vereist als u werkt binnen SOOOG.

Meerdere deelnemers inschrijven?

Algemene voorwaarden

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.