Vreedzame school
Leerjaar: 2023-2024
Ondervoorbehoud

Nog niet bekend

50 plekken vrij

Je hoort je collega’s praten over emotiethermometers, opstekers en afbrekers. In een klas ligt een bal die eruit ziet als een wereldbol. Wat houdt dat allemaal in? Als nieuwe leerkracht of onderwijsassistent op een vreedzame school kom je ongetwijfeld voor verrassingen te staan. Tijd om het programma van Vreedzaam zelf in de vingers te krijgen.  

Over De Cursus

Resultaat

  • Je kent de achtergronden, uitgangspunten, doelen en opbouw van het programma Vreedzaam
  • Je kent de lesblokken van het programma en de doelen ervan. Je kunt deze in je eigen groep inzetten
  • Je kunt de kenmerkende principes van Vreedzaam inzetten (o.a. opstekers en afbrekers, het stappenplan voor conflicten en de emotiethermometer)
  • Je hebt kennis van de manier waarop afspraken geborgd kunnen worden in het programma van school.


Datum en locatie voor deze cursus is nog niet bekend.

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.