KiVa
Leerjaar: 2023-2024
Ondervoorbehoud

Nog niet bekend

50 plekken vrij

KiVa begint met een STARTtraining voor het personeel. Deze training wordt gegeven door een gecertificeerde KiVa trainer.

Over De Cursus

KiVa begint met een STARTtraining voor het personeel van de school. Deze training wordt gegeven door een gecertificeerde KiVa-trainer. Iedereen is welkom bij de training, geheel volgens onze visie: samen maken wij er een fijne school van! Tijdens de training komen de uitgangspunten en de theorieën van KiVa aan bod. Daarnaast wordt onder meer ingegaan op de borging van KiVa op school, de rol van het KiVa-team, de samenwerking met de ouders en de preventieve en curatieve onderdelen van KiVa. De KiVa training duurt twee dagen.  

Datum en locatie van deze cursus is nog niet bekend.

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.