Met sprongen vooruit groep 3/4
Leerjaar: 2022 - 2023
Ondervoorbehoud

OBS Drieborg, G. Topelenstraat 9 in Drieborg

14 september 2022
150 minuten

45 plekken vrij

In de basiscurus groep 3/4 krijgt u in vier bijeenkomsten overzicht op de leerlijnen voor het optellen en aftrekken tot 100 en leert u hoe u goede oefenlessen geeft. 

Inschrijven training

Helaas heeft deze cursus geen plekken meer beschikbaar.

Over De Cursus

U krijgt ruim hondervijftig oefeningen en spellen aangereikt die geplaatst zijn in de leerlijn van de tien oefenonderdelen: tellen, ordenen & lokaliseren, springen naar getallen, aanvullen tot 10, splitsingen en sprong van 10, eigen producties, opereren op de lege getallenlijn, bijna-verdwijnsommen en rekenen op formeel niveau. 

Lesduur: 4 bijeenkomsten van 2,5 uur.
Cursus via: Menne Instituut
De cursus wordt gegeven op 14 september, 12 oktober, 16 november 2022 en 11 januari 2023 van 14.30 tot 17.00 uur.
Locatie van de cursus is OBS Drieborg, G. Topelenstraat 9 in Drieborg

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.