Coachen van stagiaires
Leerjaar: 2022 - 2023
Ondervoorbehoud

6 februari 2023
120 minuten

13 plekken vrij

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van twee uren waarin de cursist onderzoek doet naar het eigen coachgedrag, uitgaand van de reeds aanwezige sterke punten en persoonlijke valkuilen. Hier worden nieuwe technieken geleerd, zodaning dat de cursist daarna gericht kan oefenen met nieuw coachgedrag in de dagelijkse praktijk.
Ook de essentiële momenten en leergangen in de Pabo-opleiding komen aan de orde. 

Inschrijven training

Helaas heeft deze cursus geen plekken meer beschikbaar.

Over De Cursus

In de cursus werk je met een eigen portfolio en persoonlijk logboek.
Je brengt je eigen praktijk in beeld d.m.v. oefengesprekken en opnames van gevoerde gesprekken.
Na het volgen van de cursus en het uitvoeren van de opdrachten ontvang je een bewijs van deelname en dit is het bewijs van de basiscursus \'coaching\'.

Cursus via: Hanze
De cursus wordt gegeven op 6 februari, 20 maart, 8 mei en 22 mei 2023 van 15.00 tot 17.00 uur.
Locatie van de cursus is nog niet bekend



Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.