Tandem-driedaagse
Leerjaar: 2021 - 2022
Ondervoorbehoud

15 plekken vrij

De tandem van de directeur en intern begeleider kan een energieke samenwerking tot stand brengen tussen tandemleden, hoe sterk ze ook in leeftijd, ervaring, mensbeeld, persoonlijkheid en ambitie van elkaar verschillen. Vroeg signaleren, op tijd bijsturen, corrigeren met behoud van de relatie, goed voorbereid zijn op spanningen tussen volwassenen begint na de laatste cursusdag.

Samen als tandem aan de slag? Vanaf de eerste minuut in deze cursus.

Inschrijven training 

Over De Cursus

 Doel
Tijdens de Tandem driedaagse wordt op inspirerende wijze gewerkt aan het verbeteren en optimaliseren van de samenwerking, zodat dit bijdraagt aan een effevtieve afbakening van rollen, taken en verantwoordelijkheden. Daarmee wordt toegemoet gekomen aan wensen als:

  • een verlaging van de werkdruk
  • een versterking van de slagvaardigheid
  • uitdragen van een voorbeeldrol door adviseurs en beslissers.

De cursus wordt gegeven in drie dagen. Tussen elk van deze cursusdagen zal een periode van een aantal weken zitten, zodat er gelegenheid is tot reflectie en het opdoen van ervaring met wat in de cursus is aangeboden. 

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.