Onderwijscafé jaar 1
Leerjaar: 2020 - 2021
Ondervoorbehoud

28 oktober 2020
180 minuten

25 plekken vrij

De data van jaar 1 en jaar 2 verschillen van elkaar. 

Wij hebben jouw ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Speciaal voor startende leerkrachten en onderwijsassistenten organiseren wij daarom het Onderwijscafé, dat de eerste twee jaar een vast onderdeel is van jouw professionaliseren. 

Inschrijven training

Helaas heeft deze cursus geen plekken meer beschikbaar.

Over De Cursus

Wij hebben jouw ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Speciaal voor startende leerkrachten en onderwijsassistenten organiseren wij daarom het Onderwijscafé, dat de eerste twee jaar een vast onderdeel is van jouw professionalisering.  

In het Onderwijscafé bieden we je een gevarieerd programma. Je kunt hier sparren met andere starters en werken aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je hier terecht voor intervisie en met al je vragen. Over communicatie en relatie met kinderen, ouders en collega’s bijvoorbeeld. Of over je rechten en plichten als PLUS-pooler, hoe je omgaat met werkdruk en hoe je je grenzen aangeeft. Het Onderwijscafé wordt vier keer per jaar op een middag georganiseerd van 13.30 tot 16.00 uur. 

We beginnen de middag met koffie en thee en een gezamenlijke startactiviteit. Afhankelijk van het onderwerp van de bijeenkomst gaan we daarna in groepjes uiteen. De afsluiting is ook altijd gezamenlijk. Vast onderdeel van jaar één is in elk geval MapsTell en je kernkwaliteiten. In het tweede jaar gaan we verder de diepte in met deze onderwerpen. Het Onderwijscafé wordt georganiseerd door Hilda Smid, Janet van der Werf en Marina Wildeboer. 

Duur cursus      4 bijeenkomsten
Voor wie Startende leerkrachten en startende onderwijsassistenten
Cursus via Hilda Smid, Janet van der Werf en Marina Wildeboer

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.