Inschrijven voor Notuleren gevorderd

 19 oktober 2020

Je wilt beter leren notuleren, heel precies weten wat je moet opschrijven, en steeds de allerbeste formuleringen in de notulen gebruiken. Maak een kwaliteitsslag en notuleer voortaan veel efficiënter met je laptop of tablet. In de tweedaagse cursus leer je om de techniek van het methodisch notuleren toe te passen en om voortaal met de laptop of tablet te notuleren. Er is veel aandacht voor het formuleren van professionele notulen. 


Deze cursus is momenteel vol en kan niet geboekt worden. Kijken naar andere soort gelijke curssen

Terug naar cursus

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.