Inschrijven voor Leergesprekken voeren in de klas

Het voeren van een leergesprek is een korte, maar effectieve manier om een kind meer eigenaarschap te geven bij zijn of haar eigen leerproces. Hoe praat je met je leerlingen en waar heb je het over in een leergesprek? Welke vragen zijn effectief en welke zijn minder geschikt? Wat wil je als leerkracht of als team bereiken met een leergesprek? Hoe houd je rekening met de ontwikkelingsleeftijd? En hoe bespreek je het vervolgens met ouders? In deze korte cursus krijg je effectieve en zeer bruikbare handvatten om direct aan de slag te gaan met effectieve leergesprekken met kinderen.


Uw Gegevens

Werkzaam bij SOOOG?

Factuur Gegevens

Niet vereist als u werkt binnen SOOOG.

Meerdere deelnemers inschrijven?

Algemene voorwaarden

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.